Nováčci v roce 2023/24

Rádi bychom Vás informovali o novince v našem středisku, kterou jsme po opravdu dlouhém zvažování zavedli, a tou je “Čekací listina pro zájemce o členství v našem středisku”. Velmi nás těší zájem dětí a rodičů o možnost skautování pod křídly našeho střediska, především v posledních několika letech je tento zájem opravdu obrovský. Nicméně naše klubovna a především počty a kapacity našich vedoucích nejsou neomezené, proto vyhlašujeme STOP stav na přijímaní nových členů do všech družin. Se stávajícím menším počtem členů jsme schopni nadále udržet kvalitu schůzek, výprav a dalších akcích na takové úrovni, aby z nich všichni měli radost a činnost stále všechny těšila. Doufáme, že se u Vás setkáme s pochopením, pro tento ne úplně populární krok, který je ovšem ve větších městech již několik let zcela běžný. 
Pokud máte ve svém okolí dítě, které by chtělo chodit do skauta, stačí aby se přihlásilo prostřednictvím emailu (stredisko@omaharadnice.cz) a my ho zapíšeme na čekací listinu, jakmile se uvolní místo v požadované družině, ihned budeme zájemce kontaktovat. Od zájemců potřebujeme následující informace: jméno a příjmení, věk, třída, do které chodí na ZŠ/v MŠ, kontakt na rodiče/zák.zástupce). 
S dočasným  nepřijímáním nových členů souvisí také nová pravidla pro ty stávající. Se zavedením čekací listiny na místo ve středisku, musíme mít jistotu, že do družin chodí děti, které mají o skauting skutečně zájem a neblokují tam místo někomu jinému. Zde naleznete seznam pravidel pro členství, které by děti měly dodržovat. Vyhodnocovat se budou pololetně.

Děkujeme za pochopení.

Napsat komentář